Salarisadministratie

SPL€NDID Salarisdiensten beheert uw salarisadministratie en personeelsadministratie efficiënt, waardoor u tijd en geld bespaart. Wij waarborgen kwaliteit en continuïteit doordat wij ruim 30 jaar ervaring in wet- en regelgeving hebben. Ons online systeem geeft u inzicht in al uw gegevens, waar en wanneer u maar wilt. Niet alleen u, maar ook eventueel uw managers en medewerkers hebben toegang tot de gegevens. Zo hoeft u niet te investeren in uw eigen systemen en infrastructuur.

Voor een heldere uiteenzetting van onze dienstverlening verwijzen wij u naar onderstaande animatie!

3 keuze pakketten: brons, zilver of goud?
Besteedt uw salarisadministratie en personeelsadministratie geheel of gedeeltelijk uit aan SPL€NDID Salarisdiensten. Zo bespaart u tijd en kosten. Wij bieden u drie service-levels aan.

  1. Blijft u de salarisadministratie zelf doen, maar wilt u wel gebruik maken van onze software? Kies dan voor het Software Service pakket.
  2. Bij het Control Service pakket doet u ook de salarisadministratie zelf, maar zijn wij er om uw gegevens te controleren.
  3. Wilt u écht tijd besparen? Kies dan voor het Full Service pakket. Wij doen uw salarisadministratie en controleren alle gegevens. Zo heeft u meer tijd voor uw eigen bedrijf en kunt u doen waar u écht goed in bent.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of om een afspraak te maken. Afhankelijk van uw eigen situatie geven wij dan een op maat gemaakt advies.

Waarom voor uw salarisadministratie kiezen voor SPL€NDID Salarisdiensten?
Wij zeggen wat we doen, maar nog belangrijker, wij doen wat we zeggen. Persoonlijk contact, korte lijnen en transparantie staan bij ons voorop. Daarnaast verzekeren wij u van een op maat gemaakte oplossing. Wij werken slimmer en stemmen onze ondersteuning af op uw bedrijf.

Eenvoudig en snel
Het enige wat u hoeft te doen is uw salaris- en personeelsmutaties doorgeven. Eenvoudig en snel via ons online software systeem of eventueel per mail of post. Wij zorgen dan voor een tijdige en correcte verwerking van uw salarisadministratie. Ook sturen we u periodiek de volledige informatie toe om tijdig de salarissen over te maken en uw financiële administratie bij te werken. Vervolgens versturen wij de digitale aangifte Loonheffingen. De periodieke opgave Loon en Premie (OLP) kunnen wij, indien gewenst en van toepassing, ook voor u verzorgen.

Precies de dienstverlening die u nodig heeft
Zodat u weet wat u van ons kunt verwachten, hebben wij op een rij gezet welke output u standaard ontvangt.
Periodiek: salarisstroken, journaalpost, betalingsoverzicht, betalingsbestand en de specificatie aangifte Loonheffingen;
Jaarlijks: Jaaropgaven en verzamelloonstaat.

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, geven wij de voorkeur aan het digitaliseren van onze processen en handelen we alles graag online af. Het gebruik van de digitale dossiers c.q. het online aanleveren van mutaties heeft derhalve onze voorkeur.

Download hier de factsheet