Wie zijn wij

SPL€NDID Salarisdiensten richt zich op 1 ding, uw partner zijn bij de invulling van uw goede werkgeverschap. We doen dit door het delen en toepassen van onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie, personeelsmanagement en wet en regelgeving op het gebied van sociale zekerheid, loonheffingen, verzuim en arbeidsrecht.

Wat ons anders maakt is dat wij u de mogelijkheid bieden net een stapje verder te gaan. Wij maken dit mogelijk door onze kennis en ervaring van de verschillende disciplines te combineren en op deze wijze te zorgen voor een integrale oplossing. Kwaliteit is bij SPL€NDID Salarisdiensten een randvoorwaarde. De manier waarop wij samen met u bepalen hoe wij onze diensten aanbieden en verlenen de onderscheidende factor. Daarbij speelt zowel uw als onze identiteit een rol, wij ZIJN Gastvrij, Kwiek en Solide. Wie bent u?

Download hier de factsheet

Linda van der Aa

Ik ben Linda van der Aa en ruim 20 jaar werkzaam in het vakgebied van de salarisadministrateur. Vanuit diverse rollen heb ik gezien wat de salarisadministrateur bezighoudt en drijft, maar ook welke belangen hierin voor de klant spelen. En juist die combinatie maakt dat ik de verbinding kan leggen tussen de klant en zijn salarisadministratie. Gewoon op een persoonlijke en praktische manier.

Laat mij u helpen uw salarisadministratie en arbeidsvoorwaarden op de rit te krijgen en te houden!

Dennis van Dijk

Mijn naam is Dennis van Dijk en ben al ruim 15 jaar werkzaam als salarisadministrateur. Vanuit mijn stage ben ik in de salariswereld terecht gekomen en er nooit meer uit weggegaan.

De wijzigingen in wet- en regelgeving en CAO’s, maken dat geen dag hetzelfde is. Ook het bijhouden van wijzigingen en vernieuwingen in de salarisverwerking-software boeit mij enorm. Maar waar ik nog meer voldoening uit haal is, om de vraag te stellen hoe kan ik deze vernieuwingen voor ons en voor U laten werken.

Natascha Linssen

Ik ben Natascha Linssen en inmiddels 10 jaar werkzaam in het vak van de salarisadministrateur. Cijfers en rekensommen hebben me altijd gelegen en na een economische opleiding kwam ik al vrij snel in de salariswereld terecht.

Omdat er regelmatig wettelijke wijzigingen zijn en de cao’s ook blijven veranderen is geen werkdag hetzelfde. Mijn doel is om u hierin te ontzorgen en uw salarisadministratie up to date te houden. Het persoonlijk meedenken en adviseren is iets waar wij van SPL€NDID Salarisdiensten veel waarde aan hechten!